Expeditie Human Design

Hoe zou het voor jou zijn als jij meer inzicht krijgt in jezelf?

Op welke manier jij het beste het ‘spel’ van Jouw Eigen Leven kunt spelen?

Hoe jouw eigen energiesysteem werkt?

Op welke wijze jij het beste beslissingen kunt nemen voor jezelf?

Dat het helder wordt waar je valkuilen zich bevinden, maar dat daar tegelijkertijd ook de uitnodiging tot je talent verstopt ligt?

IMG_7335

Met andere woorden...

Zou jij willen weten hoe jij de Gouden Draad in jezelf kunt ontrafelen zodat jij jezelf beter leert kennen en zomaar ook meer vanuit flow zou kunnen leren leven?

Zou jij willen ont-dekken wat voor eigen waarde er achter jouw belemmerende, geconditioneerde overtuigingen en blokkades schuil gaat?

Stap dan in en ga mee op Expeditie in Jouw Eigen Leven!

Een fantastische wegwijzer hierin is Human Design!

Het Human Design systeem is een energiesysteem en een combinatie van oude en moderne wetenschappen, zoals Astrologie, I-Ching, Kaballah, Chakra’s, Kwantummechanica, Biochemie en DNA-genetica. Een mix van spirituele en wetenschappelijke kennis.

Tijdens Expeditie Human Design gaan we op reis, op expeditie, op onderzoek in jezelf.

Ont-dekken wat jouw Human Design is. Human Design is ons vertrekpunt, we gebruiken het als navigatie.

Human Design is jouw unieke blauwprint. Deze wordt 3 maanden voor jouw geboorte bepaald. Welke al snel met laagjes (conditionering) bedekt wordt zodra we incarneren in het embryo,  wat ons lijf en brein gaat vormen. En onderhevig raakt aan allerlei invloeden vanuit conceptie, zwangerschap, geboorte en opgroeien. Oftewel beïnvloedt, geconditioneerd door Geboortesporen, leefomgeving wat zich ontwikkelt tot Karakterstructuren. Welke onze kwaliteiten én struikelblokjes opleveren. De struikelblokjes vormen de zogenaamde schaduwkanten. En het is maar net waarin jij  je beweegt.

IMG_7528

Mijn ervaring met Human Design

 

Mijn ervaring met Human Design is, en de reeds georganiseerde Expeditie dagen, dat het hand in hand gaat met jouw Geboortesporen. De impact van jouw ontstaansgeschiedenis. En dat is het unieke aan deze Expeditie. Vanuit die Geboortesporen, welke bij mij bekend zijn omdat ik je ter voorbereiding een specifieke vragenlijst laat beantwoorden, zie ik de linkjes met datgene wat jij vanuit Human Design in de schaduw leeft.

 

Daar ontstaat voor mij de schittering, het goud, wat ik heel graag met jou wil delen! In ieder geval wil ik jou graag die schittering laten ont-dekken. De schittering in jezelf!

 

 

C9B2D1B7-CA71-4E48-AD58-66CD1BCB1861-1
Image

 

Tijdens deze Expeditie vertaal ik niet jouw unieke geboorteverhaal. Daar zijn aparte 1 op 1 sessies voor en binnenkort ook Expeditie Geboortesporen en/of Prénatale Opstellingsdagen. Wel is jouw verhaal voor mij ook een soort van navigatie. En het matcht gewoon 1 op 1 met Human Design. Wat het aardser maakt. Tastbaarder en meer (be)grijpbaar vanuit ‘weten’ en ervaring.

Door samen tijdens deze dag op onderzoek te gaan, hier doorheen te bewegen, met Human Design als route planner, ontstaat er een Expeditie die veel meer laat zien dan alleen jouw Human Design. We reizen door ons eigen leven. En die reis is Goud waard!

Ben je nu ook zo benieuwd naar de waarde welke jij op jouw weg mag ont-dekken, naar wat Human Design voor jou als navigatie kan betekenen en welke invloed de sporen van jouw prénatale fase hierop uitoefenen?

Ga dan de volgende keer mee op Expeditie!

Praktisch

Er is op dit moment nog geen nieuwe datum

Expeditie Human Design ziet er praktisch als volgt uit:

  • De Expeditie vindt plaats in een smûke, geborgen locatie in Harlingen, mijn praktijk
  • Inloop vanaf 9.30 uur, we starten om 10.00 uur en sluiten de dag af om 16.00 uur
  • Het is een verzorgde dag met koffie, thee, vruchtwater, sap, lekkers bij de koffie en thee, een vegetarische soep (zelf eventueel broodje oid meenemen) en een werkboek.
  • Kleine groep met maximaal 5 personen
  • Juist door met een groep op Expeditie te gaan ont-dek je veel meer
  • Inzicht en praktische tools in jouw Human Design en wat je daarin vanuit Geboortesporen/Karakterstructuren mogelijk in belemmert.
  • Dit ervaren laat je unieke Goud glinsteren en wie weet wel oppakken.

Jouw investering: € 148,50 (incl.btw)

Jouw Eigen Leven roept je! Kom je?

Image-1