Expeditie Geboortesporen

'Van Wond tot Wonder'

Wat zit er vaak (onbewust) trauma op geboortes, en/of op bevallingen

Geboren worden is per definitie al een trauma. Bovendien maak jij als je geboren wordt je eerste scheiding mee. Het geboren worden zorgt namelijk voor een fysieke scheiding tussen jou en je moeder. Sommige van ons maken zelfs in de baarmoeder al hun eerste verlies mee. Hoe was deze scheiding voor jou? Hoe was het voor je moeder? Want wat voelen barende moeders zich soms machteloos, onzeker, niet gehoord en niet gezien in hun barensnood, of daarna. Wat hen vaak ook weer schuld-, spijt- of schaamte gevoelens geeft. En als je dan als moeder, hetzij pasgeboren, of als enigszins ervaren, ook nog ont-dekt dat alle ervaringen die je als moeder hebt beleefd en gevoeld tijdens de zwangerschap en geboorte van invloed zijn op het gedrag en karakter van je kind, dan wil er vanuit onze fijne saboterende overtuigingen ook nog wel even een heel naar stemmetje opstaan die er nog eens een flinke lading bovenop legt. “Ik heb het niet goed gedaan”, of “Het is mijn schuld” dus “Ik moet het  goedmaken, ik moet het beter doen”. Je voelt ‘m vast wel, hier loop je in vast. Het kan even duren, maar het gebeurd. En dat is zo menselijk en logisch!

Expeditie geboortesporen

Maar…. Lieve memmen en mama’s, dit kan ANDERS! Want jij hebt het hoe dan ook goed gedaan!

Hoe fijn zou het zijn:

Als jij je herkent in bovenstaande, dat je een begin kan maken om dat soort van belemmerende gedachten en Geboortesporen te ontladen?

Als er ruimte is voor jouw verhaal, voor jouw ervaring, voor jouw gevoel?

Om dit in een veilige en geborgen setting te doen samen te doen met 6 andere moeders?

Als je kennis en bewustzijn krijgt mbt de sporen nav jouw zwangerschap en geboorte en je vanuit die inzichten jij jezelf, maar ook je kind,  beter leert begrijpen?

Dat je een dag ondergedompeld wordt in Anders Kijken, waardoor je anders kan ervaren en vanuit die trilling het ook anders gaat voelen.

Zodat je het zelf vanuit kennis en bewustzijn kunt kantelen. Om de mogelijke lading achter je te laten. Om kennis te krijgen omtrent de invloed van conceptie, zwangerschap en geboorte en wat het je vooral aan positieve lading op kan leveren.  Om je vanuit die gouden draden leert te verbinden met hoe het is gegaan. Met het gevoel wat er was. Dat het er mag zijn in al haar facetten. Dat het is zoals het is. Zonder oordeel. Geen goed, geen fout. In liefde.

Dit beleven vanuit de energie van moeders. We brengen het allemaal mee. Elkaar hierin versterken. Deze moederenergie is ons goud. Onvoorwaardelijk, onbevooroordeeld en helend.

De kracht van de groep is van onschatbare waarde. Delend en helend. Helende moeders. En helende moeders zorgen voor ont-lading bij hunzelf en voor ont-lading bij hun kinderen. Een win-win in liefde. Moederliefde. Wat een geschenk voor jou en voor je kind(eren).

Image-3
IMG_3167

Onder jouw verhaal, wat mogelijk beladen is met trauma, schuld, spijt of schaamte, ligt in diezelfde belemmering/blokkade ook de winst. Winst voor jou én de winst van jouw kind. Hoe zwaar het mogelijk ook is geweest. Ik noem die winst graag Goud. Gesponnen uit gouden draden. Jouw goud, en jij, bent de helft van de wortels van je kind. Goud is kostbaar. Jij bent kostbaar. Van waarde. Jouw kind is kostbaar en heeft diezelfde waarde. Wat kostbaar en van waarde is heeft bescherming nodig. Omdat het ook vaak kwetsbaar is. Echter wel de juiste bescherming. Vanuit kennis, ervaring en bewustzijn. Wat ik graag op deze dag met jou wil delen. Zodat je het anders kan zien, wat een ander gevoel gaat geven en dan zie je het. In volle glorie. De ontspanning en de acceptatie. Van wond naar wonder.

En uiteraard ben je ook welkom als de lading voor jouw lichter is. Nieuwsgierigheid is levensenergie en een fantastische drive om hier aan deel te nemen.

Ben je ook zo benieuwd naar de waarde van jouw Geboortesporen?

Je bent zo ontzettend welkom op de volgende Expeditie!

Ga mee op Expeditie en maak een start in het ont-laden van jouw Geboortesporen en het op-laden van jouw gouden draden!

Je beleeft bij mij een compleet verzorgde dag op alle lagen vanuit Moederenergie.

Praktisch

In oktober zal er weer een Expeditiedag komen. De datum volgt.

 • De Expeditie vindt plaats in een smûke, geborgen locatie in Harlingen, mijn praktijk
 • Inloop vanaf 9.30 uur, we starten om 10.00 uur en sluiten de dag af om 15.30 uur
 • Het is een verzorgde dag met koffie, thee, vruchtwater, sap en uiteraard chocolade
 • Tijdens de lunch serveer ik een vegetarische soep met brood en smeersels
 • Kleine groep met maximaal 6 moeders
 • Juist door met een kleine groep op weg te gaan ont-dek en ont-laad je veel meer
 • De kracht van samen delen brengt helen
 • Inzicht in de lichte en donkere kant van verschillende geboortepatronen
 • Starten in Anders Kijken waardoor er anders gevoeld gaat worden
 • Ont-laden van spanning waardoor op-laden van ontspanning kan ontstaan
 • Dit ervaren laat je unieke gouden wortels trillen wat zo’n fantastisch cadeau is voor je jezelf en je kind(eren)

Zie het GOUD in jouw wortels en je ziet het GOUD in jouw kind! Dat brengt ont-lading, erkenning en persoonlijke groei!

Jouw investering: € 148,50 (incl.btw)

Tijd voor jezelf | Moederenergie

Jouw Eigen Leven roept jou! Kom je?

Leafs, Jeltje

Jouw reisleidster bij JEL Jouw Eigen Leven

Image-1